Parkeersensoren

 

MagicWatch parkeersensoren zijn verkrijgbaar in verschillende versies: voor auto's en bestelwagens, voor
voor-en achterzijde, met extra-kleine sensoren voor een nette afwerking en als draadloos systeem voor een snelle en probleemloze installatie. Het uitgebreide programma biedt de oplossing die past bij uw persoonlijke behoeften en uw voertuig.
 Einparkhilfen für Front und Heck

Het premium model: mini sensoren voor en achter
De kleinste sensoren op de markt laten zich makkelijk monteren. Onafhankelijke vergelijkingstests hebben aangetoond dat de Magic Watch MWE 900 en MWE 910 de kracht van de meeste standaard parkeersystemen veelvoudig overtreffen. Leverbaar met 4 sensoren (achterbumper) of 8 sensoren (voor- en achterbumper) voor maximale veiligheid rondom uw auto!


Einparkhilfen für HeckBestseller: oplossing voor de achterbumper
De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding heeft veel Inbouwcentrum Grandia  klanten overtuigd: de MagicWatch MWE 820 parkeersensoren zijn de meest verkochte sensoren uit ons assortiment. Een beproefd product voor de kleinere portemonnee!


Einparkhilfen für FrontVoorbumper: aanvulling op voorhanden zijnde parkeersensoren
Het onafhankelijk front systeem MagicWatch MWE 890 is ons aanbod voor diegene die reeds voorzien zijn van parkeersensoren in de
achterbumper – af-fabriek dan wel achteraf ingebouwd. Mocht u een hindernis over het hoofd zien – aan de 4 ultrasone sensoren ontgaat
niets! Bescherm uw auto nu rondom!

 

 

 

Service

In diverse diensten

Als inbouwspecialist proberen wij u een zo divers mogelijk pakket te bieden. in ons service overzicht vindt u meer informatie.

 

Kwaliteit

Staat voorop!

Welke dienst of product wij aan u leveren. WIj zullen garanderen dat kwaliteit een hoge prioriteit heeft!