Onze dienstverlening

rader & Laser

Lees Meer....

U rijdt op een niet al te drukke snelweg. Plotseling hoort u het audio-alarm van uw DSI. U laat het gaspedaal los om rustig vaart te minderen. Uw Stinger geeft aan: Safety Signal - Remmend Verkeer. Een top apparaat met een juiste betrouwbaarheid.

 

Cruise control

Lees Meer....

Een cruise control maakt het mogelijk. Ongemerkte snelheidsovertredingen behoren met een cruise control ook tot het verleden. Daarom is dit ook een van onze hoofdproducten. De cruise controls die wij leveren zijn van Waeco Magic speed, en zijn de enige die aan onze standaard voldoen.

Parkeersensoren

Lees Meer....

Een cruise control maakt het mogelijk. Ongemerkte snelheidsovertredingen behoren met een cruise control ook tot het verleden. Daarom is dit ook een van onze hoofdproducten. De cruise controls die wij leveren zijn van Waeco Magic speed, en zijn de enige die aan onze standaard voldoen.

 

Audio

Lees Meer....

Voor velen is het een feit dat audio in uw voertuig onmisbaar. Audio kan ontzettend mooi zijn, maar wel met de nodige aandacht die wij aan uw voertuig en onze opdracht besteden. Audio moet kwalitatief en verzorgd verwerkt worden in uw auto, zodat u zonder te veel verandering een geweldig audiosysteem in uw voertuig heeft.

 

Alarmsystemen

Lees Meer....

Veiligheid zonder vals alarm …
… dat bieden de DEFA alarmsystemen. Jaarlijks worden er duizenden auto’s gestolen of wordt er ingebroken. De statistieken laten zien dat alarmsystemen een preventieve werking hebben tegen autocriminaliteit.

 

 

Track & Trace

Lees Meer....

Of het nu gaat om alarmen of Track & Trace systemen. Deze onderwerpen liggen dicht bij elkaar en zorgen voor een perfecte aanvulling op uw wensen. Een alarm kan namelijk nog efficienter worden, wanneer uw wagen via software opgeroepen kan worden waar deze zich bevindt.

 

 

Autocomfort

Lees Meer....

Comfort is erg belangrijk. Of het nu gaat om mensen met een wat slechtere rug of mensen met bepaalde eisen die een standaard autoleverancier u niet kan bieden. Dan zijn wij er om u te helpen. Van vrijwel elke maat en vorm kunnen wij interieur aan u leveren en deze kwalitatief op een juiste manier afwerken. 

Singnalering & Werkverlichting

Lees Meer....

Signaleringsverlichting moet vooral goed opvallen. Natuurlijk hoeven wij u dit niet nader toe te lichten. Veiligheid bij deze lichten is van groot belang. Het begint al bij de opbouw en/of inbouw. Wanneer er met de juiste materialen en de juiste kwalitatieve handelingen ondergaan zijn, werken deze lichten optimaal en zijn ze keurig verwerkt op uw voertuig. 

BEdrijfswageninrichting

Lees Meer....

Bedrijfswagens zijn onmisbaar in het bedrijfsleven, maar ze moeten natuurlijk ook effectief en efficiënt werken. Dit bespaart immers kosten, waardoor uw werk een hogere waarde zal verkrijgen.

Camerabeveiliging

Lees Meer....

Beveiligingscamera’s zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. We zien ze in openbare gebieden, winkels, bedrijfspanden en zelfs bij woonhuizen. Dit is niet zo vreemd want camera’s zijn een effectief middel tegen misdaad.

 

 

Camerasystemen

Lees Meer....

Blikschade bij het manoeuvreren van het voertuig is snel gebeurd. Bloembakken, palen, bomen en hekwerken, nauwe parkeerplaatsen: overal loert het gevaar, schade aan het voertuig is zo gebeurd. Met een WAECO PerfectView camera-monitorsysteem bespaart u zich veel narigheid en ook een hoop geld.

 

Communicatie

Lees Meer....

U kent het wel, het komt te vaak voor dat u moet bellen in de auto. Vaak komt dit niet altijd even goed uit en moet u tijdig op het verkeer blijven letten. De juiste hardware is nodig om ervoor te zorgen dat u fijnloos kunt telefoneren in uw voertuig.

Multimedia

Lees Meer....

Op de markt zien wij het steeds vaker. Van simpele MP3 spelers tot aan dure multimedia systemen. Prijstechnisch gezien, liggen deze onderwerpen ver uit elkaar. Voor ons geldt dat niet! Het maakt voor ons geen verschil met welke werkzaamheden wij bezig zijn. Elke klant is belangrijk, waardoor wij onze werkzaamheden af zullen stemmen naar de wensen van de klant.

Navigatie

Lees Meer....

Het is tegenwoordig haast niet meer uit de auto te denken. Iedereen kent of heeft wel een navigatiesysteem in zijn of haar auto. Of het nu gaat om een ingebouwde of een extern systeem, maakt daarin niet meer uit. 

Omvormers

Lees Meer....

De door Grandia geleverde SinePower sinusomvormers genereren uit een 12 resp. 24 volt accuspanning een zuivere 230 volt wisselspanning, zoals bij het stopcontact thuis. Hiermee wordt een storingsvrije werking gegarandeerd van alle 230 volt apparatuur die gevoelig is voor spanningsschommelingen (bijv. computer, koffiepad apparaat, elektrische tandenborstel, maar ook de lader van uw electrische gereedschap etc.)

 

 

 

Service

Overview

Op deze pagina vindt u de diverse diensten en producten die wij aan u kunnen levere en monteren.

Portfolio

overzicht

om u een eerste indruk te laten krijgen van onze werkzaamheden hebben wij een portfoliopagina in onze website opgenomen.

Lees Meer...