Cruise Control

Blijf constant en bespaar brandstof

Een cruise control maakt het mogelijk Ongemerkte snelheidsovertredingen behoren met een cruise control ook tot het verleden. Daarom is dit ook een van onze hoofdproducten. De cruise controls die wij leveren zijn van Waeco Magic speed, en zijn de enige die aan onze standaard voldoen. Waeco heeft de maatstaf gezet op dit gebied en leveren technische zeer hoogstaande producten, toepasbaar op vrijwel elke auto. Ook auto's met zgn. drive by wire systeem, dat is een electronisch gaspedaal.


We zullen u niet met de technische details vervelen, maar de kracht van dit systeem ligt in de kwaliteit, het grote aantal voertuigspecifieke systemen en de mogelijkheid het systeem vloeiend op elke snelheid te laten inschakelen en cruisen.

 

Wellicht overbodig om hier te vemelden, maar elke cruise control wordt compleet gemonteerd. Een cruise control schakelt natuurlijk uit wanneer de rem wordt ingetrapt, maar wij voorzien ook altijd de koppeling van een dergelijke beveiliging. U kunt bij de montage kiezen uit meerdere types bediening Afbeelding MS-BE3 / MS BE4 MS BE7

 

 

 

 

 

 

Service

In diverse diensten

Als inbouwspecialist proberen wij u een zo divers mogelijk pakket te bieden. in ons service overzicht vindt u meer informatie.

 

Kwaliteit

Staat voorop!

Welke dienst of product wij aan u leveren. WIj zullen garanderen dat kwaliteit een hoge prioriteit heeft!